Известие

Collapse
No announcement yet.

Iskam da kupia Alfa 156 1998-1999 - daite suvet

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Iskam da kupia Alfa 156 1998-1999 - daite suvet

Здравейте,

Напоследък много съм се загледал по Алфа 156, втора ръка, модел 1998-1999, за под 7000 лв. Обаче нямам опит в купуването на коли и не съм сигурен за какво да внимавам като отида да гледам.

Можете ли да дадете съвет? Още не съм решил за конкретен двигател, такаче към всякакви препоръки съм отворен.

Благодаря предварително!

Ами първо Алфа 156 читава за 7000 лв малко трудно или ще е издухана от каране или ще има някъв дефект или доста ремонти по нея ша трябват. Иначе 156 е един прекрасен автомобил "кола-мечта" и голфаджия да го качиш в тъкава ще го откажеш ог голфа! Иначе като купуваш щом не разбираш вземи с тебе някой който горе доло ги осеща, и най сигорно на диагностика е закарай да ти кажат какво и е положението. Ами всички двигатели на 156 са супер зависи какво искаш бензин или дизел?
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
      Ами първо Алфа 156 читава за 7000 лв малко трудно или ще е издухана от каране или ще има някъв дефект или доста ремонти по нея ша трябват. Иначе 156 е един прекрасен автомобил "кола-мечта" и голфаджия да го качиш в тъкава ще го откажеш ог голфа! Иначе като купуваш щом не разбираш вземи с тебе някой който горе доло ги осеща, и най сигорно на диагностика е закарай да ти кажат какво и е положението. Ами всички двигатели на 156 са супер зависи какво искаш бензин или дизел?
      Да, общо взето и аз съм с такова впечатление, но ми се иска да видя някоя и да я усетя лично. Що се отнася до двигателя, чувам, че дизелите са по-трудни за подръжка. Иначе пък дизелът е по-евтин и харчат сякаш по-малко. Сега ровя из форума да чета впечатления от единия или другия...

Мерси за поста!

Comment

Ами незнам бензин или дизел за мене много значение няма зависи къква кола ще ти е на късмет къква ще намериш на момента иначе ти ако искаш нещо конкретно вече е друг въпрос!
        Иначе пиши от къде си можеш да наминеш на някоя наша среща и някой със 156 ща повози ще я разгледаш хубаво и ще си сподели впечатленията. То и тука ще си ги споделат ама в момента сичко живо спи
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Поздравления за избора!

само гледай да не е с двигател 1.6TS...защото няма сила която да я движи по пътя!

всички останали двигатели са добри!

Аз също си мисля за че за 7000 едва ли ще е читава ама всичко е въпрос на късмет. Преди да я платиш обезателно отиди на диагностика - там ще се види всичко. УСПЕХ!
          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

забравих да ти кажа...тази кола е като жената - ВЕЧНО НЕЩО НЕ И Е НАРЕД!
            така че се подготви
            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
            Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
              така че се подготви
              Обаче в повечето случаи е по красива от повечето жени!
              landikar

Comment

Lancia Ypsilon '02

Comment

Merci za otgovorite. Oshte edin glupav vupros - a kude da ia zaveda na diagnostika?

To i az se sumniavam malko, che vsichko shte i e nared za tezi pari, ama pone da ne e neshto kritichno i koeto shte mozhe lesno da se opravi...

Inache sum ot Sofia i vidiah, che ima sreshti vsiaka vtora i chetvurta nedelia ot mesetsa. Mai sum izpusnal sreshtata za 1 sedmitsa...

Comment

-

маи не си я изпуснал
                    0888515205

Comment

Колега кола за тези пари ще намериш но прочети за поддръжката и обслужването ще ти трябват поне още 1000- 1500 лв без застраховките. Мисля че всичко колеги ще го потвърдят. Относно моторите има много изписано все пак зависи какво търсиш икономичност или емоции сам трябва да прецениш. Но едно нещо отличава Alfa romeo от другите коли тя просто е красива
                      И не забравяй за писането на кирилица във форума
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
                        И не забравяй за писането на кирилица във форума
                        Извинявам се - лаптопът няма кирилица, лесно се подвеждам

Comment

За срещата! Не си е изпуснал утре ще има можеш да наминеш http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=13526 работата е там че веднъж отидеш ли тъка ще се запалиш по марката че.....
                          landikar

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
                            така че се подготви
                            Значи голяма любов трябва да е, а? Като гледам всички какви заклети фенова са... Дали Опел, например, имат такива?

Comment

Добре дошъл в секта Алфа Ромео България
                              landikar

Comment

Working...
                              X